Contact

Pentru orice întrebări legate de baza de date Ornitodata sau portalul public Păsări din România vă rugăm să ne contactați.

Societatea Ornitologică Română

E-mail: cristi.domsa@sor.ro; office@sor.ro

Tel. 0264 438086

 

 

Copyright și politica de acces la date.

 

Datele colectate în baza de date Ornitodata aparțin observatorilor care au efectuat aceste observații. Societatea Ornitologică Română (SOR) utilizează aceste date strict în interes științific, pentru actualizarea informației privind distribuția speciilor de păsări în România și a statutului acestora de cuibărire.

SOR se angajază să nu transmită către terți informațiile acumulate în baza de date Ornitodata, decât pentru lucrări care au ca scop publicarea de informații fără interes comercial legate de cunoașterea avifaunei din România.

Utilizarea publică, sub orice formă, tipărită, on-line, prezentări tematice etc., a datelor conținute în baza de date Ornitodata sau a extraselor parțiale din aceste date, se va face doar cu acordul Societatății Ornitologice Române și cu menționarea sursei (Sursa: Ornitodata - Baza de date online a Societatății Ornitologice Române). Pentru detalii accesați secțiunea Termeni și condiții.